top of page
Zoeken
  • Nathalie en ilja

Ontwikkelen vanuit Lef


Veel mensen die geïnteresseerd zijn in ons werk weten, voelen, vermoeden dat er een flink onontgonnen gebied is dat graag geleefd wil worden. Tegen een ieder die we daar over spreken zeggen we; om je te durven en kunnen ontwikkelen heb je lef nodig. Lef om buiten de voor jou gebaande paden te gaan. Lef om anders te durven gaan kijken. Lef om los te laten zonder dat je weet wat je er voor terugkrijgt. Lef om werkelijk jezelf in al je facetten aan te kijken; je talenten, je valkuilen, je tekortkomingen, je kwaliteiten. In ons beider leven hebben wij, Ilja en Nathalie, ieder vaak veel lef moeten verzamelen om te gaan voor wat ons hart of onze intuïtie ons ingaf of om domweg te volgen waar het leven ingreep. Sommigen zullen zeggen ‘wat mooi’. Anderen ‘maar dat is toch het doel van het leven’. De spirituelen onder ons noemen het mogelijk ‘karma’. Wij beiden vonden het vooral heel hard werken.

In ons werk nemen we als ervaringsdeskundigen anderen mee in onze kijk op dat harde werk. Dat doen wij naast onze werksessies ook in onze inspiratietafels. Sommige zijn, na een telefonische intake, vrij toegankelijk. Andere zijn volledig uit het zicht van iedereen en alleen op uitnodiging.

Daarnaast zetten we ons thema ‘ontwikkelen vanuit lef’ de komende periode kracht bij via social media.

bottom of page