top of page
Zoeken
  • Ilja en Nathalie

Wij laten liever onze klanten aan het woord dan dat wij ons zelf 'verkopen'.

Wij vragen aan onze klanten, na een individueel traject, of ze een klantervaring willen schrijven. Deze plaatsen wij ergens in het jaar daarna op onze website https://www.coachingvoorbij.com/klantervaringen en delen die soms ook op social media. Vanwege onze non-disclosure plaatsen we die anoniem. We laten liever onze klanten aan het woord dan dat wij ons zelf 'verkopen'. Zoals hieronder...

“Wie voelt niet de pijn dat er iets niet klopt, maar je kunt jouw vinger er niet achter krijgen? Een knagend gevoel van urgentie en vreemde gewaarwording van een tanende toekomst, waar energie erbij komt in plaats van eraf gaat. Wat je weggeeft, weer terug krijgen misschien…? De wereld een beetje mooier maken inclusief mijn eigen rol daarin. Voor zover het startpunt, mijn startpunt.

Tja… en dan ontmoet je Ilja en Nathalie. Twee dames met een gemeenschappelijk talent, een soort symbiose bijna. Het duidelijke zien, naar boven halen, confronteren, opvangen, begeleiden en doorstarten. Daardoor heb ik:

1. Veel mogen lachen. Want wat kunnen ze elkaar “aanvullen”. Ervaar dat aanvullen maar zelf, “maar dat het werkt, dat staat als een paal boven water”.

2. Veel mogen huilen. Als me iets raakt en dat doet dit proces bij mij, dan gaat ook dat als vanzelf. Ik zeg maar zo: “dag, heilige huisjes”.

3.Veel mogen sleutelen. Kijken naar mijzelf, mijn echte realiteit en wat dit dan betekent, voor mij en mijn omgeving. Een blijvend beter mens, “de verandering voorbij”.

4.Veel mogen groeien (een mooier woord dan veranderen niet waar?), oftewel omhoog halen bij je wat je zelf niet ziet. Dan de dynamiek van het echte veranderen en dat vanuit mij vorm te geven. Mijn nieuwe echte “ik”.

Het resultaat?!

Een 51-jarige man die eindelijk weer dat jongetje kan en durft te zijn van 4 jaar of zelfs nog jonger. In mijn geval het patroon elke dag aanpakken, lessen oppakken en daadwerkelijk voorbij de bocht van veranderen zijn, maar… nog zoveel te ervaren in het blijvende proces van verandering. Verandering voorbij?! Lijkt mij van wel dus. Wat resteert, een band met twee dames, die oprecht mensen helpen en wat nog mooier is, het daadwerkelijk waarmaken, oftewel “verander management voorbij”.

Succes dames, warme groet ....

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page