top of page
Zoeken
  • Ilja en Nathalie

Wat klanten over ons zeggen

Wij werken in al onze trajecten onder 100% disclosure: omdat we het iedereen gunnen om in de luwte van de anonimiteit aan zichzelf, zijn/haar team of bedrijf te werken. Je zult van ons dus nooit een post op social media zien met de naam van een opdrachtgever en wat we daarmee bereikt hebben. Wat we wél doen is regelmatig een anonieme en in de tijd niet meer te traceren klantervaring delen. Het helpt potentiele nieuwe klanten om een idee te krijgen van hoe het is om met ons te werken. Voor oud-klanten is het fijn om herkenning te vinden in wat ze lezen van anderen.

Hieronder een greep uit de klantervaringen die we in de afgelopen periode hebben gedeeld. Gewoon, omdat we er heel blij mee zijn….

“Dit hele traject was echt ‘van ego tot lego’. Uiteindelijk zijn alle bouwstenen met talenten, trauma’s en trucjes helemaal helder geworden en kon de grootse restauratie van wat je kunnen noemen ‘ik’ beginnen. Steeds meer ontdaan van alle voorheen serieus genomen flauwekul waarmee mijn anti-ik-demonstratie ooit begonnen was. De begeleiding door Ilja en Nathalie heb ik als puur en persoonlijk ervaren. Heel waardevol voor zowel privé- als zakelijk functioneren door groter en dieper zelfbesef en zelfkennis, aangevuld met praktische handvatten”.

“Ilja en Nathalie hebben me geholpen om me veel beter bewust te zijn van mijn talent, niet als een kwaliteit waarbij ik de keuze heb die al dan niet in te zetten, maar als integraal onderdeel van de persoon die ik ben. Dat bewustzijn heeft mij veel vertrouwen gegeven en beter begrip over een lastige werkperiode. Verder heb ik de sessies met Ilja en Nathalie als heel bijzonder ervaren. Persoonlijk, vertrouwd, diep, scherp en respectvol zijn de woorden die daar bij horen”.

"Na keer op keer onwetend in mijn valkuilen te zijn gevallen was ik wel een beetje klaar met frustrerende ontmoetingen en het regelmatige gevoel van underperforming. Nathalie en Ilja hebben mij vlijmscherp teruggezet op aarde. Door me direct aan te spreken op mijn gedrag, mij daar heel bewust van te maken en mij te wijzen op de bakken met informatie die ik volledig terzijde legde als onbruikbaar heb ik in no-time voor mij volledig ondenkbare stappen gezet. Het gevoel van vastzitten is ingeruild voor een sky is the limit gevoel. Heel gaaf om te doen, maar je komt jezelf wel echt tegen in dit traject. Wow. Dit had ik veel eerder moeten doen! “

“In eerste instantie dacht ik: Jeetje, twee coaches, is dat niet wat overdreven? Maar Nathalie en Ilja vormen een ijzersterk duo, die samen snel tot de kern van het probleem komen. Het onaangename wordt hierbij niet gemeden, maar het eindigt aangenaam met een nieuwe blik op de werkelijkheid”.

"Ik heb veel coachings- en ontwikkelprogramma's gevolgd, maar nog nooit zoveel ECHT over mijzelf geleerd als bij Ilja en Nathalie. Deze dames werken niet volgens vaste methodes of regels. Alles is maatwerk. Er wordt niet gekeken naar in welk hokje je past, maar wat je echt bent. En dat is niet in een hokje te plaatsen. Nathalie en Ilja zijn direct en eerlijk. Als jij dat ook bent naar hen EN jezelf, gaat er een hele wereld voor je open!”

Comments


bottom of page