top of page
Zoeken
  • Ilja en Nathalie

Talentmanagement is zoveel meer....

Bijgewerkt op: 3 sep. 2021


Waarom jouw grootsheid verstoppen achter een model, als jij juist met jouw unieke talent het verschil kan maken? Het lijkt wel een menselijke wetmatigheid, althans dat beginnen wij te denken. We zien het namelijk veel te vaak: mensen die zichzelf klein houden, hun talent klein houden of zelfs niet eens kennen!

Wat gebeurt er in onze opvoeding, in onze opleiding, in onze omgeving en in ons leven waardoor we niet ‘eruit halen wat er in zit?’ Zowel jonge, ambitieuze mensen als oudere professionals nemen er vaak genoegen om te functioneren op slechts een deel van hun kunnen. Of omdat ze afslagen hebben gekozen òf nooit op het spoor zijn gekomen / gebracht van hun eigen talent òf omdat ze omdat ze daar niet naar verlangen, òf ….

Vaak is ‘er niet uit halen wat er in zit’ de oorzaak van slecht functionerende teams, moeilijk functionerend leiderschap, burn-out, bored-out, teleurstellende resultaten en het niet kunnen uitvoeren van gave plannen.

Sommigen noemen ons idealistisch. Wij vinden onszelf realisten; we zien dagelijks dat met een goede afstemming tussen talenten en alle levenservaring die je als professional hebt, en dan bedoelen we ook écht alle, zakelijke resultaten aantoonbaar beter worden en het werkplezier enorm toeneemt.

Het is ons talent om resultaten mogelijk te maken via de talenten van jou en/of je teamleden. Wil jij dat ook? We gaan graag met je in gesprek of je ons talent zou willen inzetten om jouw talent en de talenten om je heen vol ingezet te krijgen. Bel Ilja op 06 22900257 of Nathalie op 06 24586662. Of zoek contact met ons via onze website www.talentmanagementvoorbij.nlComentarios


bottom of page