top of page
Zoeken
  • Ilja en Nathalie

Egomanagement & Teamwork


‘Zo, jullie zijn nu een team en dit is jullie opdracht’. In de huidige organisatievormen is ‘Teamlid zijn’ in verschillende teams voor de meeste professionals een vast onderdeel geworden van het werk. Het komt echter maar zelden voor dat teamleden elkaar voor het uitzoeken hebben. Dus: je hebt het te doen met de mix van talenten en karakters die je aantreft. Als je dan ook nog in veel verschillende teams zit, kun je in het ene team vleugels krijgen en in het andere totaal geremd worden of zelfs verlamd raken.

Voorbij alle teambuildingsactiviteiten, teamroltesten en kick-offs wordt het succes van een team bepaald door de mate waarin ieder teamlid authentiek en constructief zichzelf in kan zetten voor de ontwikkeling van een gezond team-ego.

Komende weken nemen we je dagelijks exclusief op LinkedIn en Facebook mee in onze visie op ‘Egomanagement & Teamwork’. Fascineert dit onderwerp jou ook, laat het ons weten.

bottom of page