top of page
Zoeken
  • Nathalie en Ilja

Een nieuwe kijk op 2019


Wij wensen jou toe dat je in 2019 volledig vanuit je talent gaat leven en werken.En dan niet door halve maatregelen als uitkomsten van testjes of omdat loopbaanprogramma’s het voorschrijven. Maar gewoon …. vanuit je menszijn.

Wij helpen jou om de weg vrij te maken om jouw talent de ruimte te kunnen geven. We zetten onze intuïtie en coachingsvaardigheden in om jou in een passend tempo in contact te brengen met het talent dat bij jou hoort. Je kan dit vergelijken met het uitvoeren van een precisie-operatie. In zeer korte tijd zoeken wij uit waar je talent zit en nemen we jou daarin mee. Maken we een diepte-analyse van hoe beschikbaar dat talent voor je is. En helpen we je om dat talent voldoende beschikbaar te krijgen en te houden. Vervolgens nemen we je mee in hoe jij je omgeving hierin mee gaat krijgen. Het is een zeer complexe opdracht, daarom werken wij altijd met ons tweeën. Indien nodig kun je voor verwerven van de bij je talent benodigde kennis en vaardigheden vervolgens prima bij andere organisaties terecht.

De bevrijding die je ervaart aan het einde van dit proces is waar veel mensen naar verlangen: eindelijk jezelf te zien en gezien te worden in wat jij ten diepste bent en wat jij echt kunt.

Wat is onze drijfveer om juist Talentmanagement Voorbij apart aan te bieden? We ervaren dat veel issues in teams en organisaties ontstaan doordat mensen onvoldoen

de weten wie ze zelf zijn, waardoor ze zichzelf vaak niet goed ‘managen’ in de wereld. Een term als ‘persoonlijk leiderschap’ blijft een leeg begrip als je niet tot in je vezels snapt wie je bent en daar ook naar durft te handelen. Het vraagt namelijk best wat, om alle ideeën van ‘hoe je zou moeten zijn’ of ‘hoe anderen vinden dat je bent’ of ‘hoe je zou willen zijn’ of ‘hoe je je presenteert (à la Facebook) los te laten. We helpen teams en organisaties om het echte talentmanagement gerealiseerd te krijgen.

Op onze website www.talentmanagementvoorbij.com lees je wat de mogelijkheden zijn als jij Talentmanagement Voorbij wilt gaan.

bottom of page