© 2019 Verandermanagement Voorbij

OVER ONS

Twee verschillende persoonlijkheden verenigd in één bedrijf: Verandermanagement Voorbij.
We vullen elkaar inhoudelijk en qua werkervaring aan, zowel in de breedte als in de diepte.
Wij hebben jarenlange ervaring in de rol van procesregisseur, consultant, organisatiepsycholoog, projectmanager, trainer en coach. Wat ons uniek maakt is dat wij in staat zijn deze rollen integraal en in de meest geschikte combinatie in te zetten. Daarbij gaat bij ons organisatieverandering altijd samen met diepgaande verandering op individueel niveau. Daarmee maken wij het verschil en gaan we verandermanagement voorbij.

 

Wie krijg je aan tafel?
Wij combineren een spirituele levenshouding met grondige kennis en ervaring in organisatiepsychologie en procesregie in onze vakgebieden. Dat maakt dat onze spiritualiteit altijd ingebed is in de rauwheid van de dagelijkse realiteit. Omgekeerd kijken wij vaak nogal onalledaags aan tegen de realiteit waarin we ons bevinden.  

Wanneer krijg je ons aan tafel?
Als jij de potentie in jezelf, je team of je organisatie wil benutten, niet bang bent voor echte impact en als resultaten er echt toe doen, dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze werkwijze kenmerkt zich door wat onze klanten zijn gaan noemen ‘liefdevolle meedogenloosheid’.

Liefdevol omdat we altijd jou en je collega’s zien in hun mogelijkheden en talenten. Meedogenloos omdat we óók zien wat ieder weerhoudt dit in de realiteit te brengen. Onze kracht ligt erin dat we steeds met je in gesprek blijven over de vele mogelijkheden en keuzes die je daarin kan maken. Zowel in je zakelijke als persoonlijke context. Samen bepalen we hoe ver we mogen gaan. Wij bepalen vervolgens de meest geschikte aanpak en werkwijze.

 

​Wij communiceren nooit herleidbaar over klanten, projecten of organisaties waarvoor wij werkzaam zijn (100 % non-disclosure). Omdat wij weten hoe belangrijk vertrouwelijkheid is voor jou. Het staat jou vrij te delen wat je wilt.

In onze LinkedIn profielen kun je meer over ons lezen. Of neem contact met ons op.

Nathalie van de Kuinder-Willems

Ilja Starrowsky