top of page

OVER ONS

Visionair

leiderschap

We, Nathalie van de Kuinder - Willems en Ilja Starrowsky, vullen elkaar inhoudelijk, qua persoonlijkheid en qua werkervaring aan, zowel in de breedte als in de diepte.

Wij combineren een realistische levenshouding met grondige kennis en ervaring in organisatiepsychologie en procesregie in onze vakgebieden. 

Wij hebben jarenlange ervaring in de rol van procesregisseur, consultant, organisatiepsycholoog, projectmanager, trainer en coach. Wat ons uniek maakt is dat wij in staat zijn deze rollen integraal en in de meest geschikte combinatie in te zetten. Bij ons gaat organisatieverandering altijd samen met diepgaande verandering op individueel niveau. Daarmee maken wij het verschil en gaan we verandermanagement voorbij.

 

Onze werkwijze wordt doorgaans door onze klanten ervaren als ‘liefdevolle meedogenloosheid’.
Liefdevol omdat we altijd jou en je collega’s zien in hun mogelijkheden en talenten. Meedogenloos omdat we óók zien wat ieder weerhoudt dit in de realiteit te brengen. Onze kracht ligt erin dat we steeds met je in gesprek blijven over de vele mogelijkheden en keuzes die je daarin kan maken. Zowel in je zakelijke als persoonlijke context. Samen bepalen we hoe ver we mogen gaan. Wij bepalen vervolgens de meest geschikte aanpak en werkwijze.

 

​Wij communiceren nooit herleidbaar over klanten, projecten of organisaties waarvoor wij werkzaam zijn: 100 % non-disclosure. Omdat wij weten hoe belangrijk vertrouwelijkheid is voor jou. Het staat jou vrij te delen wat je wilt.

 

In onze LinkedIn profielen kun je meer over ons lezen. Of neem contact met ons op.

Nathalie van de Kuinder - Willems
Ilja Starrowsky

Op zoek naar inspiratie? Zie onze bedrijfspagina

Verandermanagement Voorbij_logo.jpg
bottom of page