top of page
Zoeken
  • Ilja en Nathalie

Inspiratie voorbij het gangbare




We zijn geneigd om inspiratie te zien als iets wat je overkomt. Als een gelukkig moment, een ogenblik van ‘flow’, een ‘epiphany’.

Ooit afgevraagd wat voor jou de waarde van ‘inspiratie’ is? Herken je het bij jezelf als je geïnspireerd bent of wordt? Toen wij elkaar leerden kennen, ontdekten we dat we elkaar konden inspireren. Sinds we ‘officieel’ samenwerken zorgen we ervoor dat we altijd tijd inplannen om vrij te denken, te discussiëren en elkaar uit onze eigen denkpatronen te halen. Voor ons een zeer inspirerende bezigheid. In hoeverre organiseer jij jouw inspiratie? Of hou je het bij ‘even afschakelen’ tijdens de vakantie en haal je dat uit op dat moment populaire boeken en hoop je dat het wel weer goed komt met die flow?

In oktober starten we weer met onze intieme inspiratietafels, nog steeds binnen de RIVM richtlijnen. Op thema’s die er toe doen nodigen we jou uit je eigen inspiratie te komen halen. De deal is dat jij aan die tafel lekker mag halen, wij zorgen dat je met voor jou nieuwe inzichten naar huis gaat.

Lees hieronder of er iets voor je bij zit:


Eenmalige tafels:


‘Een Nieuwe Kijk op intuïtie’ is een tafel waaraan je een praktische en nuchtere kijk op het onderwerp intuïtie krijgt. Wat het is, hoe het werkt, wat het niet is en hoe je het voor jezelf constructief inzet en hanteerbaar krijgt en houdt. Na deze tafel ben je geïnspireerd om doelgerichter jouw intuïtie te herkennen en in te zetten. Je kunt aanschuiven aan deze tafel op vrijdag 1 oktober 2021van 10.00 tot 12.30 uur of op vrijdag 19 november 2021 van 10.00 tot 12.30 uur in onze werkruimte in Arnhem.


De tafel ‘Een nieuwe kijk op samenwerking’ geeft je een andere kijk op samenwerking. Na deze tafel weet jij wat er vaak schort aan samenwerkingen, hoe dat komt en wat je er aan kan doen om het beter te krijgen. Je kan inzichten krijgen en vragen stellen die je in het bijzijn van mensen uit je eigen kring of uit je eigen team nooit zou stellen.

Aan deze tafel kun je op vrijdag 5 november 2021 van 10.00 tot 12.30 uur aanschuiven in onze werkruimte in Arnhem.


Aantal deelnemers is per tafel gelimiteerd tot 4 personen, deelname is € 275,00 exclusief BTW per persoon.


Tafelreeksen:

In de tafelreeks ‘Een nieuwe kijk op verandermanagement’ gaan we voorbij een aantal bekende verandermethoden en laten we je zien hoe het óók kan en wat er mogelijk is als je voorbij de gangbare verandermodellen durft te gaan. Geschikt voor iedereen die met verandering te maken heeft, op grote of kleinere schaal.


De reeks bestaat uit 3 donderdagavonden: 25 november 2021, 16 december 2021 en 13 januari 2022, van 19.00 tot 21.30 in onze werkruimte in Arnhem.


De tafelreeks ‘Een nieuwe kijk op talentmanagement’ geeft je inzicht in talentmanagement voorbij de talent- en persoonlijkheidstesten en instrumenten. Wat ís talent eigenlijk? Hoe komt het dat talent zo vaak niet wordt benut? Wat kun je doen om talent ‘aan te zetten’ in je werkomgeving? Geschikt voor iedereen die in hun eigen organisatie invulling wilt geven aan de aan talentmanagement. Deze reeks bestaat uit 3 donderdagavonden van 19.00 tot 21.30 in onze werkruimte in Arnhem: 27 januari 2022 - 17 februari 2022 en 10 maart 2022.


Aantal deelnemers is per tafelreeks gelimiteerd tot 4 personen, deelname is € 795,00 exclusief BTW per persoon.


Voel je vrij om te bellen of te mailen als je vragen hebt of wilt sparren of het iets voor je is.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page