top of page
Zoeken
  • Nathalie en ilja

Hoezo privé probleem?


We zien veel te vaak dat leidinggevenden, HR mensen en collega’s verwachten dat mensen het hard gaan roepen als ze niet goed in hun vel zitten en hulp nodig hebben.


Wij, en jij als lezer mogelijk ook, weten dat dat heel vaak niet de realiteit is. Niemand roept graag van de daken dat ze moeite hebben met de burn-out of de ziekte van hun partner. Of dat ze tegen het plafond vliegen van het gebrek aan rustige werkruimte thuis. Of dat de zorgen om hun kind hen uit hun slaap houden. Of dat ze daardoor wel achter hun computer scherm zitten maar eigenlijk niet meer in staat zijn om een zinvolle bijdrage te leveren.


Het scheiden van vraagstukken in privé en zakelijk is een utopie. Vaak denkt men: voor privé-vragen ga je naar de huisarts/psycholoog, voor zakelijke vragen naar een professionele coach of huur je een consultant in. Maar hoe en waar kun je deze combineren en in samenhang onderzoeken en aanpakken?


Onze klanten erkennen voor zichzelf die behoefte en ervaren dit ook als noodzaak om werkelijk stappen te maken die duurzaam zijn. Ze zijn bereid afscheid te nemen van hun ‘heilige huis’ als ze weten dat ze de regie over hun totaalplaatje terug kunnen krijgen. Daarmee zijn het mensen met veel lef en bereidheid tot zelfzorg en het verlangen om vol het leven te leven. De laatsten waarvan je verwacht dat die hulp zoeken….

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page