top of page
Zoeken
  • Nathalie en Ilja

Een Nieuwe Kijk Op ... Jezelf"...Een andere kijk op mijzelf. Dat is wat Nathalie & Ilja mij hebben geboden.

Ik kwam binnen met de vraag: ‘Ik weet qua werk heel goed wat ik niet wil, maar ik heb eigenlijk totaal geen idee wat ik dan wel wil.’ Al direct in de eerste sessie wisten de dames door hun unieke manier van (samen-) werken mijn talent tussen uit mijn aangeleerd gedrag te vissen. Maar bovenal hielpen ze mij te ontdekken waarom ik hier zelf nog niet achter was gekomen en waar mijn aangeleerd gedrag vandaan kwam wat mijn talent overschaduwde. Wat dus voor mij begon als een zoektocht naar inzicht in mijn ‘carrière richting’ is een traject geweest waarin ik mijzelf (en daarmee dus ook de dynamiek in mijn omgeving) echt heb leren kennen en ombuigen waar nodig.

Er is heel veel in mijn leven gebeurt sinds ik voor het eerst, een jaar geleden, in de stoel zat bij de dames. Zij hebben de mist opgetrokken, kwartjes laten vallen en het balletje laten rollen. Hier ben ik ze nog altijd dankbaar voor en ik gun dan ook echt iedereen die ervaring!..."


Geïnteresseerd in meer ervaringen van onze klanten zie www.coachingvoorbij.com/klantervaringen


Comments


bottom of page