top of page
Zoeken
  • Nathalie en Ilja

Waar gaan wij aan Voorbij?

Bijgewerkt op: 11 feb. 2022


Wij gaan Voorbij aan wat bekend, gebruikelijk, vertrouwd en comfortabel is. Wij zijn het middel om jouw doel te bereiken. Net als de orthodontist je helpt om mooie tanden te krijgen. De recruiter die je aan een geschikte baan helpt. De diëtist die je helpt gezond te worden. De architect die jouw droomhuis realiseert.

Jouw verlangen wordt hun doel. Jij hoeft niet te begrijpen hoe ze dat gaan realiseren. Dat hoef je ook niet, daar betaal je ze tenslotte voor.

In de branches waarin wij werkzaam zijn (verandermanagement, talentmanagement, coaching) barst het van de modellen, werkvormen etc. die uitleggen dat zij het middel zijn om jouw doel te gaan realiseren. Deze modellen, werkvormen worden tussen jou en je doel gezet, zogenaamd als verbindende factor. Wij geloven daar niet in. Wij gaan daaraan Voorbij. Dat jij je doel nog niet bereikt heb of dat jullie je doel nog niet hebben bereikt heeft een oorzaak, een reden. Wij vinden voor jou die reden, laten je die zien en maken daarmee de weg vrij om te gaan zien wat er nodig is om het doel wel te behalen. Daarmee zijn wij jouw middel geworden. Wij zien wat jij (nog) niet ziet. Wij begeven ons dus, al bij ons eerste gesprek, direct in jouw blinde vlek. Je zult dus ook niet volledig begrijpen wat wij doen. Niet op voorhand en niet als wij aan het werk zijn. Dat zou je ook niet moeten willen. Het gaat je tenslotte om het bereiken van het doel. Toch? Of toch niet. Ons werk komt vaak heeeeel dichtbij. Namelijk heel dicht bij jouw menszijn. Dat maakt ons anders dan een orthodontist, een architect, een diëtiste of een recruiter. Met onze Voorbij komen we in jouw menszijn, met al je talenten, tekortkomingen en verdedigingsmechanismen. In het bereiken van jouw doel komen we aan pijnlijke plekken waar jij nog geen leiderschap over hebt.


Zonder het menszijn van alle betrokkenen zal geen verandering beklijven, talent tot wasdom komen of ontwikkeling blijvend zijn. Wij zijn expert in mensen. Wij zetten niets tussen ons en de mensen waar we mee werken. Geen modellen, geen werkvormen, geen theorieën, geen stappenplannen. Daarmee gaan we Voorbij het voor jou bekende, het vertrouwde en het comfortabele. Wij pakken leiderschap in wat voor jou nog niemandsland is waarbij ons doel is jou te helpen je eigen doel te realiseren. Tot die tijd geef je je aan ons over. En daarna zet jij ons buitenspel.

Zoals je begrijpt werken wij altijd volledig uit het zicht van diegenen die er niet direct bij betrokken zijn. Want aan één ding gaan we nooit Voorbij en dat is dat het voor jou en de direct betrokkenen veilig moet zijn.

bottom of page