top of page
Zoeken
  • Nathalie en Ilja

Opschonen van je mailbox op een presenteerblaadje


Wij zijn blij met de nieuwe wet op bescherming persoonsgegevens. Dat zijn we als ondernemer maar zeker ook als privé persoon. In de afgelopen periode is onze mailbox ongemerkt opgeschoond: geen mails meer waar je niet op zit te wachten.

De nieuwe Wet op Bescherming persoonsgegevens bewijst ons eigenlijk allemaal een dienst. En scheelt ons allemaal vooral heel veel tijd en irritatie. Eindelijk gaan we toe naar een mailbox met alleen maar interessante mails! Naast de mails van je collega’s, klanten, familie, vrienden etc. ontvang je alleen nog maar mail die jij wilt: Mails van mensen waar je je graag door laat inspireren. Mails waardoor je aan het denken wordt gezet. Of op ideeën wordt gebracht. Of die je blikveld verruimen.

Of die je op iets attenderen waarvan je nog niet wist dat het bestond.

Ook wij voldoen vanaf 25 mei aan de Wet AVG. Zo gebruiken wij jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld. Ons privacy beleid staat online en houden we vanzelfsprekend actueel.

bottom of page