top of page
Zoeken
  • Ilja en Nathalie

Coaching Voorbij; iets voor jou?


Mensen die bij ons komen willen een duurzame ontwikkeling in zichzelf, in hun team en/of hun organisatie bereiken. Om dit te realiseren is het van belang dat deze van binnenuit komt.

Hoe zou het zijn als je support krijgt bij het worden van ‘de beste versie van jezelf’: • In de meest passende begeleidingsvorm voor jou; • Specifiek afgestemd op hoe jouw leven er nu uitziet; • Met een team bestaande uit twee mensen; • Werkend met èn aan jouw unieke talenten en leerpunten.

Natuurlijk is dat wat je van ieder coachteam mag verwachten. Dus ook van ons.

Met Coaching Voorbij gaan we verder, namelijk: • Realiseren van jouw verlangen en datgene wat jij echt wil bereiken ook al weet je nog niet precies wat dat is; • Integreren van inzichten en vaardigheden in jouw dagelijks bestaan zowel zakelijk als privé; • Voelbaar voor je omgeving; • Regisseren van de weerstand die het geeft bij anderen en bij jezelf terwijl jij je ontwikkelt; • Dat doen wij vanuit de coulissen: uit het zicht van anderen, maar voor jou dichtbij; • En dat alles in een taal die aansluit bij jou.

Wat betekent het voor jou als je Coaching Voorbij gaat? Wij lopen een, vooraf afgesproken, tijd met je mee en staan tot je beschikking als mentor, coach, sparringpartner, reflector en mediator.

Coaching Voorbij biedt je een traject met breed resultaat: zowel op persoonlijk als op zakelijk inhoudelijk vlak. We kennen de dynamiek van organisaties, zowel van profit als non-profit en zijn daarmee voor jou een gelijkwaardig sparringpartner. We helpen je zaken van verschillende kanten te belichten: zowel zakelijk inhoudelijk als psychologisch bezielend. Die gaan bij ons altijd hand in hand.

Een traject met Coaching Voorbij geeft letterlijk de mentale en spirituele voeding die nodig is om de gewenste verandering vorm te geven: * Als deelnemer leer je je eigen gebruiksaanwijzing diepgaand kennen en ervaar je zelf hoe jij jezelf optimaal kan inzetten in verschillende situaties. * Als opdrachtgever heb je de zorg voor de groei van je mensen in jouw organisatie belegd. Als deelnemer kan je ook je eigen opdrachtgever zijn: Je zoekt als directeur, ondernemer of vanuit privé, bezieling en antwoorden op vragen die er voor jou echt toe doen.

Meer informatie over deze trajecten lees je op onze website www.coachingvoorbij.com. Je kan natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als je behoefte hebt aan persoonlijke toelichting. Ilja is bereikbaar op 06 22900257 en Nathalie op 06 24586662.

bottom of page